Savonlinja lisää kaukoliikennettä

Bussiyhtiö Savonlinja palauttaa joulunaikaan liikennöintiin vuoroja yhteysväleille Lappeenranta-Jyväskylä, Lappeenranta-Helsinki, Joensuu-Lappeenranta ja Kuopio-Jyväskylä. Ensimmäiset vuorot ajetaan jo 21.12.

Kaukoliikenteen vuorojen lisäystä on pohdittu jo pitkään ja nyt alkavien uusien vuorojen osalta on asiakkaiden toiveita kuunneltu herkällä korvalla. Toimitusjohtaja Harri Leskisen mukaan yhtiön tavoitteena on kasvaa kaukoliikenteessä myös jatkossa.

Kaukoliikenteen uudet vuorot otetaan liikennöintiin aluksi joulun ja uudenvuoden ajalle. Joensuusta Lappeenrantaan liikennöidään yhdensuuntainen erikoisvuoro 21.12.

Lappeenrannasta Helsinkiin ja Jyväskylään liikennöidään 22.–23.12., 26.12., 30.12. ja 1.1.2023. Kuopio-Jyväskylä-välillä Savonlinjan autot liikkuvat 22.–23.12. ja 26.12.

”Vuorolisäyksillä vastaamme asiakkailta saatuihin toiveisiin. Tahtotilamme on, että näiden vuorojen liikennöintiä jatketaan myös tulevaisuudessa”, kertoo Lappeenrannan liikennepäällikkö Juha Meuronen. Myös yhtiön nykyisten vuoroja liikennöintiä Kuopio-Joensuu-yhteysvälillä jatketaan normaalisti

Kaukoliikenteen liput ovat ostettavissa Matkahuollon verkkokaupasta osoitteesta www.matkahuolto.fi ja Reitit ja liput-mobiilisovelluksesta sekä kuljettajilta autosta.

Aikataulut PDF-versiona

Lappeenranta-Helsinki
Joensuu-Lappeenranta
Kuopio-Jyväskylä
Lappeenranta-Jyväskylä

Vuorojen tarkat aikataulut ja hintatiedot näet Matkahuollon verkkosivuilta.