Tilaa Savonlinjan bussi pihaan niin lähdetään!

Hyppää Suomen elämänmakuisimman bussiyhtiön kyytiin! Savonlinjan tilausajot vie kaikenkokoiset ryhmät mutkattomasti perille. Tilausajopalvelumme on juuri sinua varten ja on kunnia-asiamme palvella sinua hyvin, sillä meillä kaikki alkaa hyvästä palvelusta. Tilaa bussi pihaan, matka voi alkaa!

Savonlinjan tilausajot auttavat kaikissa matkaasi liittyvissä kysymyksissä vuosien kokemuksella. Voit jättää tarjouspyynnön tilausajopalveluumme alla olevan linkin kautta tai soittamalla suoraan numeroon 015 7600 700 (ma-pe 8-16). Voit myös lähettää sähköpostia osoitteeseen [email protected]. Tilausajojemme peruutusehtoihin voit tutustua täällä. 

Miksi valita Savonlinjan tilausajot?

Savonlinja on kotimainen tilausajoliikenteen ammattilainen. Tilausajojemme luotettavuudesta osoituksena on myös se, että olemme valtiohallinnon tilausajopalveluiden puitesopimustoimittaja Itä-Suomen ja Etelä-Suomen AVI-alueilla. Lisäksi toimintamme kattaa tilaajavastuulain mukaiset vaatimukset ja olemme mukana Suomen Tilaajavastuu Oy:n Luotettava Kumppani -ohjelmassa.

Lähetä meille tarjouspyyntö