Monipuolinen ja laadukas bussivalikoima

Savonlinja tarjoaa käyttöösi monipuolisen ja edustavan kattauksen linja-autoja aina pikkubusseista yli 60-paikkaisiin turistibusseihin.

Savonlinjan keltaisilla busseilla matkustat mukavasti.

Bussimme on varustettu nykyaikaisin mukavuuksin. Varustukseen kuuluvat mm. säädettävät istuimet, lain vaatimat turvavyöt, automaattinen ilmastointi, jääkaappi, latauspistokkeet mobiililaitteiden lataukseen, Wifi, DVD-soitin sekä WC. Busseihin saa halutessaan myös kahvinkeittimen. Huomioithan, että bussien varustetaso saattaa vaihdella autoittain. Suurimmassa osassa autojamme on myös alkolukot sekä ympäristöystävällinen moderni tekniikka. Kalustomme pidetään liikenneturvallisessa ja edustavassa kunnossa huoltamalla ja siistimällä autot säännöllisesti.

Bussit ovat hyvin varusteltuja ja turvallisia matkustaa.

Savonlinja tarjoaa tilausajoihin Suomen suurimman valikoiman moderneja ja hyvin varustettuja eri kokoluokan turistibusseja. Kalustoomme kuuluu myös kaksi pyörätuolinostimella varustettua linja-autoa. Lisäksi osaan busseista on mahdollista kytkeä kirjoitustulkkauslaite kuulovammaisia varten. Tilausajopalvelumme myyntihenkilöt auttavat kaikissa matkaasi liittyvissä kysymyksissä – teemme työtä juuri sinua varten. Pyydä tarjous ja keskustele tarvittaessa matkasi erityistoiveista tilausajomyyntimme kanssa.