VIP-bussit

Matkan täydeltä mukavuutta! Savonlinjan VIP-busseilla matkustat laadukkaasti haluamaasi kohteeseen.

 Savonlinjan tyylikäs VIP-bussi talvimaisemassa.

VIP-bussilla matkustat tilausajoryhmän kanssa helposti ja mukavasti haluamaasi määränpäähän. Matkustusmukavuuden takaavat useat pöytäryhmät ja sivuttain siirrettävät istuimet molemmin puolin käytävää. Bussin varustukseen kuuluvat myös jääkaappi, latauspistokkeet ja langaton Wi-Fi yhteys sekä kaksi näyttöä eri menosuuntiin. Jokaiselta istumapaikalta löytyvät usb-latauspistokkeet sekä verkkovirta pöytäryhmien kohdalta.

Savonlinjan VIP-bussi on varusteltu nykyaikaisin mukavuuksin. Bussiin kuuluu useat pöytäryhmät ja sivuttain siirrettävät istuimet.

16+1 paikkaisella VIP-bussilla matkustus onnistuu sujuvasti mihin tahansa määränpäähän. Auton tavaratilaan mahtuvat helposti isommatkin matkatavarat ja myös suksien kuljettaminen onnistuu niille tarkoitetussa tilassa.

Tiedustelut ja tilaukset:
[email protected]
015 7600 700

Bussien valaistus on helposti säädettävissä suoraan matkustamosta.Busseissa on runsaasti istumatilaa.VIP-bussien tavaratilassa on reilusti tilaa. Kyytiin mahtuu niin matkalaukut kuin suksetkin.Savonlinjan kolme VIP-bussia kesämaisemassa.