Savonlinjan mutkaton tilausajopalvelu

Pieni porukka, keskikokoinen seurue, monen sadan hengen yritys? Suomen mukaansatempaavin tilausajopalvelumme antaa kyytiä kaikenkokoisille ryhmille!

Savonlinja haluaa tuoda asiakkailleen elämyksiä ja piristystä päivään. Olemme juuri sinua varten ja kunnia-asiamme on palvella sinua hyvin. Hyvä mieli ja tyytyväinen asiakas on meille tärkeä asia.  

Moderni ja turvallinen kalusto

Hyvän hyrinän matkoillesi takaa bussi, jossa on mukavaa ja turvallista matkustaa. Savonlinja tarjoaa tilausajoihin Suomen suurimman valikoiman moderneja ja hyvin varustettuja 16–67 -paikkaisia turistibusseja. Kaikissa busseissamme on lain vaatimat turvavyöt, automaattinen ilmastointi, jääkaappi, latauspistokkeet mobiililaitteiden lataukseen, DVD-soitin sekä WC.  Pyydettäessä hoidamme vaikkapa kahvinkeittimen bussiin. Huomioithan, että bussien varustetaso saattaa vaihdella autoittain, joten muista mainita toiveesi tilausta tehdessäsi.

Esteetön toimimisympäristö on meille tärkeää. Osaan busseistamme on mahdollista kytkeä kirjoitustulkkauslaite kuulovammaisia varten. Kirjoitustulkilla tulee olla oma kannettava tietokone mukana, joka kytketään kaapeleilla niin, että tulkkausta voi seurata tekstinä bussin monitorista. Kalustoomme kuuluu myös kaksi pyörätuolinostimella varustettua bussia. Lisätietoa näistä saat asiantuntevan tilausajopalvelumme kautta.

Savonlinjan busseja peruskunnostetaan jatkuvasti ja huolletaan säännöllisesti.  Seuraamme polttoaineenkulutusta atk-järjestelmällämme ja pidämme linja-automme turvallisessa ja hyvässä kunnossa huolto-ohjelman avulla.  Toimimme vastuullisesti ympäristöä kunnioittaen.

Vahva ammattitaito ja vankka kokemus

Meillä kaikki alkaa hyvästä palvelusta. Olemme aidosti kiinnostuneita asiakkaasta ja autamme tarvittaessa aikataulu- ja reittisuunnittelussa. Tilausajopalvelumme myyntihenkilöt auttavat sinua monipuolisesti ja joustavasti – teemme työtä juuri sinua varten.

Ammattitaitoiset ja palvelevat kuljettajamme varmistavat tilausmatkanne mutkattomuuden. Kuljettajamme kouluttautuvat säännöllisesti Savonlinjan koulutusohjelman mukaisesti, johon kuuluu niin EU-direktiivikoulutusta kuin myös hätäensiapua, asiakaspalvelukoulutusta ja kalustoon perehdytystä.

Luotettavasta palvelusta sekä hyvästä hinta-laatusuhteesta kertoo myös se, että olemme valtionhallinnon tilausajopalveluiden puitesopimustoimittaja Itä-Suomen AVI-alueella.

Savonlinja on kotimainen ammattilainen, joka vie palvellen perille.

Toimi heti!

Tee tilaus tai pyydä tarjous: 020 141 5505 tai tilausajot@savonlinja.fi
Voit pyytää tarjouksen myös täyttämällä alapuolelta löytyvän tarjouspyyntölomakkeen.

 

Tarjouspyyntölomake

Matkan tiedot
Asiakkaan yhteystiedot / laskutustiedot
Lisätietoja