Lataa Savonlinjan Linjalla-sovellus ja hyödy eduista!

Kanta-asiakastarjous: bussiliput -30 %!

Olipa matka pilkille, ladulle taikka merille, bussilla pääset äkkiä perille! Hiihtolomien kunniaksi Savonlinjan kanta-asiakkaat saavat kaikki 8.2.–10.3. välisenä aikana ostetut tiistain, keskiviikon ja lauantain Suomireittien kaukoliikenteen liput -30 % alennuksella. Tarjous ei sisällä ostorajoitusta, joten alennushintaisia lippuja voi ostaa rajattomasti! Ostoaika kaikkina viikonpäivinä 8.2.–10.3., matkustusaika tiistaisin, keskiviikkoisin ja lauantaisin 17.2.–10.3.

Miten saan edun käyttööni Linjalla-sovelluksessa?

Kanta-asiakkaiksi rekisteröityneille etu tulee automaattisesti näkyviin Omat edut -kohtaan Linjalla-mobiilisovellukseen ja verkkokauppaan. Jos et löydä etua ostoskorista, muistathan päivittää sovelluksen uusimpaan versioon! Alennus ei voi laskea yksittäisen lipun hintaa alle yhden euron.

Lataa sovellus ja voita 2 hengen risteilylahjakortti!

Kaikki uudet Linjalla-sovelluksen 8.2.–10.3. välisenä aikana ladanneet ja kanta-asiakkaiksi rekisteröityvät osallistuvat Savonlinjan yhteistyökumppani Eckerö Linen 98 euron arvoisten kahden hengen risteilylahjakorttien arvontaan. Lahjakortteja arvotaan kaikkiaan kolme kappaletta. Yksi lahjakortti sisältää 2 hlön meno-paluumatkan Tallinnaan. Lahjakortit ovat voimassa 30.6.2018 asti. Lahjakortteja ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi tavaraksi. Voittajiin ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti viikon 11 aikana. Savonlinja vastaa arpajaisverosta.

Huomioithan, että lataamalla Linjalla-sovelluksen ja luomalla sovellukseen käyttäjätilin, osallistut automaattisesti arvontaan. Arvontaan osallistumisesta ei tule erillistä ilmoitusta. Arvontaan osallistuminen vaatii siis sovelluksen latauksen lisäksi kanta-asiakkaaksi rekisteröitymisen. Sovellus löytyy Google Play Kaupasta ja  Apple App Storesta hakusanalla “Savonlinja” tai “Linjalla”.

Jos olet jo itse sovelluksen käyttäjä, vinkkaa arvonnasta kaverille!

 

Ps. Kun pitää päästä merille, Savonlinja vie perille! Muistathan, että Savonlinjan kyydillä pääset kätevästi Länsi-Satamaan ja takaisin esimerkiksi Lahdesta, Kotkasta, Karhulasta, Loviisasta ja Porvoosta.

 

Bussiliikenteen mutkattomin mobiilisovellus on täällä – osta bussiliput entistä helpommin ja nopeammin!

Savonlinjan Linjalla-mobiilisovelluksen bussilippujen ostaminen on nyt kätevämpää kuin koskaan. Voit esimerkiksi tarkastella bussiaikatauluja, ostaa bussiliput ja tehdä halutessasi paikkavarauksen matkallesi. Lisäksi saat nauttia kuukausittain vaihtuvista kanta-asiakastarjouksista! Huomioithan, että kanta-asiakkaana saat aina vähintään -5 % alennuksen kaikista kaukoliikenteen vuoroista. Kanta-asiakkaiksi rekisteröityneille etu tulee automaattisesti näkyviin Omat edut -kohtaan Linjalla-mobiilisovelluksessa. Jatkossa sovellukseen tuodaan lisäksi paljon muita hyödyllisiä ja asiointia helpottavia ominaisuuksia.

Maksuttoman Linjalla-mobiilisovelluksen voit ladata älypuhelimesi sovelluskaupasta

Bussiliikenteen mutkattomimmalla mobiilisovelluksella voit…

 • luoda tilin ja hallinnoida tilin tietoja
 • tallentaa tilille omia maksukortteja maksamisen nopeuttamiseksi
 • hakea kaukoliikenteen matkoja
 • maksaa matkan
 • tarkastella omia lippujasi sovelluksen tai sähköpostin kautta
 • varata halutessasi paikan bussista 1,90 euron lisämaksua vastaan
 • hyödyntää kutkuttavia kanta-asiakastarjouksia, jotka ovat vain tilin luoneiden käytössä
 • ostaa matkan sovelluksella myös ilman tilin luontia
 • ostaa tapahtumakuljetuksen esim. Jukurien kotipeliin tai vaikkapa konserttiin
 • ostaa matkalipun Savonlinjan liikennöimään Kouvolan paikallisliikenteen bussiin 
 • ostaa Joensuun seudun joukkoliikenteen Jojo-kertamatkalipun.  

Tarkemmat käyttöohjeet löydät sovelluksesta.

Lataa sovellus

 

Osta liput kätevästi myös verkkokaupasta!

Rekisteriseloste

Mobiilisovelluksen ja verkkokaupan käyttöehdot