Muut alennukset

Arvokorttialennus 10%

Arvokorttiin tallennetaan asiakkaan haluama euromäärä matkustusoikeutta. Alennus on 10 %. Matkakortti kannattaa ladata uudelleen hyvissä ajoin etukäteen. Ennen voimassaoloajan päättymistä tehty lisälataus ei vähennä jäljellä olevaa voimassaoloa. Latauksen voi tehdä myös autossa tai R-kioskilla.

Ryhmälippualennus 25%

Jo 3 hengen ryhmä saa 25 %:n alennuksen lunastaessaan lipun vähintään 60 km:n yhdensuuntaiselle matkalle, lasten lipussa on normaali 50 %:n alennus. Ryhmässä voi olla sekä aikuisen- että lastenlipun maksavia. Yli 9 hengen ryhmille paikanvaraus on pakollinen. Ryhmälipun paikkavarausmaksu on 2,50 euroa ryhmän koosta riippumatta. Ryhmälippu on ostettava etukäteen Matkahuollosta, sitä myydään sekä meno- että menopaluu-lippuna. Paluulippu käy vain Savonlinjan vuoroissa.

CityCity-lippualennus 0% – 50%

CityCity -lipulla matkustat jopa 50 % yksittäistä aikuisten taksakilometrien mukaista menolippua edullisemmin. Matkahuollon CityCity-lippu on määrättyjen kaupunkien väliseen bussimatkustukseen suunniteltu lippupaketti, joka ladataan Matkahuollon matkakortille. CityCity-lippu on erityisen edullinen ja soveltuu vähintään kaksi kertaa kuukaudessa tiettyä yhteisväliä matkustavalle. CityCity-lipun hinta on kaikille yhteisväleille 250 euroa. Lippu sisältää yhteysvälistä riippuen 8–36 matkaa, jotka ovat voimassa 120 päivää ostohetkestä. Haltijakohtaista CityCity-lippua voi käyttää useampi henkilö, ei kuitenkaan samanaikaisesti.

Kaupunkikortti- ja seutulippualennus 20% – 50%

Kaupunki- tai seutulippua säännöllisesti käyttävä säästää matkakuluissa muihin lippuvaihtoehtoihin verrattuna 20–50 %. Kaupunkikortilla ja seutulipulla voit matkustaa edullisesti lipun voimassaoloaikana rajattomasti kaikissa alueella liikkuvissa busseissa. Lippuun ostetaan matkustusoikeutta 30 vuorokauden erissä. Kaupunkikortit ja seutuliput ovat henkilökohtaisia.

Nettilippualennus – jopa 90%!

Nettilippualennuksen voi saada etukäteen verkkokaupastamme ostettaviin matkalippuihin. Tarjoushinnat tulevat näkyville haettaessa yhdensuuntaista matkaa. Lippu kelpaa vain siihen vuoroon, johon se on ostettu. Henkilöllisyys tulee tarvittaessa todistaa kuvallisella henkilökortilla, passilla tai ajokortilla.