Suomi100 -hintayllätys Kouvolassa

Savonlinjan Suomi100 -hintayllätys Kouvolassa: paikallisliikenteen liput 100 senttiä

Bussiyhtiö Savonlinja alkaa myydä Kouvolan paikallisliikenteen lippuja uuden Linjalla-mobiilisovelluksensa kautta. Alkaen 4.12.2017 matkalippuja voi ostaa suoraan Linjalla-mobiilisovelluksen kautta, vahvistaa liiketoimintajohtaja Harri Leskinen.

- Kaukoliikenteessä Linjalla-sovellus on löytänyt käyttäjänsä hyvin ja uskomme, että sovellus vakiinnuttaa asemansa myös paikallisliikenteessä yhtenä maksumuotona muiden joukossa, Leskinen toteaa. Hänen mukaansa etenkin nuoret ovat ottaneet Linjalla-sovelluksen omakseen: lipun ostaminen älypuhelimella on vahvasti tätä päivää.

Linjalla-sovelluksen avulla asiakas voi kätevästi luoda oman tilin, jonne voi tallentaa tietonsa nopeampaa ja helpompaa ostamista varten. Bitfactor Oy:n kanssa yhteistyössä toteutettu sovellus lanseerattiin toukokuussa.

Kouvolalaisia Linjalla-käyttäjiä aktivoidakseen Savonlinja tarjoilee herkullisen kampanjan: kaikki Savonlinjan liikennöimät Linjalla-sovelluksen kautta ostetut Kouvolan paikallisliikenteen matkaliput maksavat 100 senttiä aikavälillä 4.12.–10.12. ”Itsenäisyysviikon” supertarjous on luonnollisesti myös hatunnosto satavuotiaalle tasavallalle.

- Meillä on ollut Suomi100-tempauksia pitkin vuotta, mutta tämä kampanja sopii itsenäisyyspäivän juhlinnan yhteyteen varsin hyvin, Leskinen toteaa. Nimeltäänkin tarjoustuote on ”Suomi100”.

Linjalla-sovellusta käyttämällä säästää selvää rahaa myös supertarjousviikon jälkeen. Pysyvänä porkkanana sovelluksen käyttäjille on noin 15 prosentin alennus Savonlinjan liikennöimissä paikallisliikenteen kerta- ja kausilipuissa.   

- Linjalla-sovellus on toimialan monipuolisin matkasovellus, jossa palkitsevuus on isossa roolissa. Haluamme räätälöidä kovia tarjouksia kanta-asiakkaillemme myös jatkossa, Leskinen toteaa.

 

Lisätietoja: liiketoimintajohtaja Harri Leskinen

Sähköposti: harri.leskinen@savonlinja.fi / puh: +358 40 162 1171