Savonlinja markkinointiyhteistyöhön Ykkösmatkojen kanssa

Savonlinja Oy on aloittanut yhteistyön MatkaOpas 2018 merkeissä. Yhtiöillä on vankka kokemus matkojen järjestämisestä jo kymmenien vuosien ajalta. Yhdessä olemme enemmän!

Ykkösmatkat tuottaa koko matkatarjonnan Savonlinjalle, joka myy matkoja omalla markkinointialueellaan. Yhteistyön ydin on samojen lähtöjen myynti, jolla voidaan paremmin varmistaa matkatuotannon toteutuminen. Matkat voidaan liikennöidä kummankin osapuolen tasokkaalla kalustolla.

Ykkösmatkat on perheomisteinen kuopiolainen matkanjärjestäjä ja liikennöitsijä. Yhtiön on alun perin perustanut Eläkkeensaajien keskusliitto ja omistus on siirtynyt Veijalaisen perheelle 2013. Vuosi 2018 on Ykkösmatkojen juhlavuosi, kun yritys täyttää 30 vuotta. Ykkösmatkojen laaja matkatarjonta koostuu kotimaan matkoista, opastetuista kiertomatkoista eri puolille Eurooppaa, pitkistä Pakkasia Pakoon -matkoista, kylpylämatkoista Viron ja Puolan suosittuihin kylpylöihin sekä Ykkösgolf -matkoista Euroopan parhaille golfkentille.

- Kaikki myymämme matkat ovat meidän omaa tuotantoamme, joka takaa matkojen tasaisen laadun, Ykkösmatkojen toimitusjohtaja Aapo Veijalainen lupaa.

- Savonlinja on Avainlippu-yritys, jonka juuret juontavat vuoteen 1924. Savonlinja ammentaa perinteistä, mutta katsoo tiukasti tulevaisuuteen. Olemme tyytyväisiä, kun neuvottelut etenivät suotuisasti ja yhteinen sävel löytyi. Molemmilla osapuolilla oli selkeä tahtotila aloittaa laajempi yhteistyö, mikä toivottavasti jatkuu pitkäjänteisenä ja hedelmällisenä, Savonlinjan liiketoimintajohtaja Harri Leskinen toteaa.

Markkinointiyhteistyön julkistustilaisuus on Matka2018 -messuilla Ykkösmatkojen osastolla 6 H10 torstaina 18.01.2018 kello 14.00 Helsingin Messukeskuksessa.

 

Lisätietoja:

Ykkösmatkat Aapo Veijalainen, toimitusjohtaja, yrittäjä aapo@ykkosmatkat.fi, 050 357 2272 www.ykkosmatkat.fi

Ykkösmatkat Pertti Veijalainen, hallituksen puheenjohtaja, yrittäjä 0400 193 223

Savonlinja Oy Harri Leskinen, liiketoimintajohtaja, 040 162 1171 harri.leskinen@savonlinja.fi