Matkat hiihtolomalla -30%

 

Olipa matka pilkille, ladulle taikka merille, bussilla pääset äkkiä perille!

Hiihtolomien kunniaksi Savonlinjan kanta-asiakkaat saavat kaikki 8.2.–10.3. välisenä aikana ostetut tiistain, keskiviikon ja lauantain Suomireittien kaukoliikenteen liput -30 % alennuksella Linjalla-sovelluksessa ja verkkokaupassa. Tarjous ei sisällä ostorajoitusta, joten alennushintaisia lippuja voi ostaa rajattomasti! Ostoaika kaikkina viikonpäivinä 8.2.–10.3., matkustusaika tiistaisin, keskiviikkoisin ja lauantaisin 17.2.–10.3. 

Kanta-asiakkaiksi rekisteröityneille etu tulee automaattisesti näkyviin Omat edut -kohtaan Linjalla-mobiilisovellukseen ja verkkokauppaan. Jos et löydä etua ostoskorista, muistathan päivittää sovelluksen uusimpaan versioon! 

Vinkkaa kaverille Linjalla-sovelluksesta – palkintona risteilylahjakortti!

Nyt kannattaa kutsua kaverikin Linjalla-sovelluksen käyttäjäksi. Kaikki uudet Linjalla-sovelluksen 8.2.–10.3. välisenä aikana ladanneet ja kanta-asiakkaiksi rekisteröityvät osallistuvat nimittäin Savonlinjan yhteistyökumppani Eckerö Linen 98 euron arvoisen kahden hengen risteilylahjakortin arvontaan. Lahjakortteja arvotaan kaikkiaan kolme kappaletta.

 

Lue lisää ja lataa Linjalla-sovellus