Liput autosta tai asemalta

Voit ostaa matkalipun asemalta tai suoraan autosta. Autosta ostettuna lipun hinta määräytyy taksataulukkomme mukaan. Joillakin vuoroväleillä on käytössä vieläkin edullisempia erikoistaksoja.

Kertalippu

Suoraan bussista voit ostaa kuljettajalta meno- tai menopaluulipun. Myös eri alennusryhmillä on mahdollisuus ostaa alennuslippu todistusta vastaan. Hinta perustuu käteishinnastoomme.

Paikkalippu

Paikkavarauksen voi tehdä kaikkiin pika- ja expressvuoroihin sekä useisiin vakiovuoroihin. Paikkalippu pitää lunastaa viimeistään lähtöä edeltävänä arkipäivänä klo 14 mennessä. Paikkavarausta ei voi tehdä lemmikin kanssa matkustettaessa.  
Paikkavaraus maksaa 2,50 €/paikka. Ryhmälipulla matkustavat voivat varata paikat koko ryhmälle 2,50 € hintaan. 
Paikkavarauksen tekeminen ja paikkalipun lunastaminen ei ole pakollista, mutta erityisesti viikonloppuisin ja juhlapyhien aikaan varaaminen on suositeltavaa.

Takaisinlunastusehdot

Matkahuollon toimipisteestä ostetut käyttämättömät kotimaan bussiliput voidaan lunastaa takaisin. Osittain käytettyä menopaluulippua takaisin lunastettaessa vähennetään annettu alennus. Käyttämättä jäänyttä paikkavarausta ei hyvitetä. Takaisinlunastus on suoritettava yhden kuukauden (1 kk) sisällä lipun voimassaolon päättymisestä. Bussilippuja takaisin lunastettaessa peritään palvelumaksu.