Matkaliput verkkokaupastamme tai kuljettajalta

Voit ostaa matkalipun asemalta tai suoraan autosta. Autosta ostettuna lipun hinta määräytyy taksataulukkomme mukaan. Joillakin vuoroväleillä on käytössä vieläkin edullisempia erikoistaksoja.

Kertalippu

Suoraan bussista voit ostaa kuljettajalta meno- tai menopaluulipun. Myös eri alennusryhmillä on mahdollisuus ostaa alennuslippu todistusta vastaan. Hinta perustuu käteishinnastoomme. Annamme kuljettajalta ostetuista, pankki- tai luottokorteilla maksetuista matkoista 25 % alennuksen. Alennus annetaan aikuisen normaalihintaisesta lipusta, jo alennusryhmiin kuuluville matkustajille (opiskelijat, varusmieheet, eläkeläiset jne.) ei myönnetä mainittua lisäalennusta kortilla maksettaessa. Alennus myönnetään vain markkinaehtoisessa liikenteessämme, eli vuoroilla, jotka löytyvät verkkokaupastamme.

Takaisinlunastusehdot

Matkahuollon toimipisteestä ostetut käyttämättömät kotimaan bussiliput voidaan lunastaa takaisin. Osittain käytettyä menopaluulippua takaisin lunastettaessa vähennetään annettu alennus. Käyttämättä jäänyttä paikkavarausta ei hyvitetä. Takaisinlunastus on suoritettava yhden kuukauden (1 kk) sisällä lipun voimassaolon päättymisestä. Bussilippuja takaisin lunastettaessa peritään palvelumaksu.