YRITYS 2018

Ajankohta: 
4.9.2018
Lähtöpaikat: 
Mikkeli, Heinola, Lahti

Hyppää Savonlinjan kyytiin ja lähde kyydissämme viettämään Yrittäjän päivän etkoja YRITYS2018 Messuille Helsinkiin. YRITYS2018 on Yrittäjille, kasvuyrittäjille, yritystoimintaa harkitseville ja yrityspäättäjille suunnattu tapahtuma, joka kokoaa alleen yrityskehityksen, myynnin ja kasvun avaimet. Arvokkaiden kohtaamisien lisäksi tapahtuman tavoitteena on tarjota konkreettisia palveluita ja workshoppeja yrityksen aloittamisvaiheeseen, kasvuun ja käytännön pyörittämiseen. Mukana on yrittäjän arkeen ja toiminnan pyörittämiseen liittyviä kaupallisia toimijoita aina pankeista kirjanpitoon.

Tällä matkalla on mukana Marika Roth, Lahtelainen kokenut yrittäjyyskurssien valmentaja, myynnin- ja rahoitusalan ammattilainen, enneagrammi coach ja Menestyjän Bisnespakki™- työkirjan kirjoittaja. Marika järjestää matkan aikana valmennuksellista koulutusta ja keskustelua sekä tarjoaa mahdollisuuden 20 minuutin kestoiseen henkilökohtaiseen tai pienryhmäsparraukseen. 

”Marikan tyyli valmentaa on hyvin kannustava ja inspiroiva. Saat uusia näkökulmia, uutta ajateltavaa, sekä näet asiat ”outside the box” – sitä kun itse jämähtää aina helposti katsomaan omia asioita silmälappujen rajoittamana.Marikalla on erinomainen kyky olla yhtaikaa sekä lempeä että jämäkkä – tämä on hyvä piirre silloin kun ihmisestä nousee pintaan se ”mutku-vaihe”! Hän osaa kannustaa ja rohkaista oikealla tavalla eteenpäin. Lisäksi hänellä on loistava ”hajuaisti” nähdä ihmisistä heidän ydin, mitkä ovat kunkin ihmisen vahvuudet ja miten niitä voi vahvistaa omassa työssään ja/tai elämässään. On varmaa, että poistut valmennuksesta innostuneena ja uusien ideoiden kanssa, oli kyse sitten yrityksestäsi tai henkilökohtaisesta elämästäsi.” - Jenni Kivikoski

Aikataulu

08:00 Lähtö Mikkelin Lääninhallituksen tilausajopysäkiltä

Matkalla (Mikkeli – Lahti) Business Speed Dating

Tauko Matkalla

10:30 Saapuminen Lahden Matkakeskukseen

10:45 Lähtö Lahden Matkakeskuksesta

Matkalla Marika Rothin valmennuksellista koulutusta ja keskustelua

12:00 Saapuminen Messukeskukseen

12:15 Tervetulomalja ja messuvinkit

17:00 Paluumatkalle

Matkalla Marika Rothin valmennuksellista koulutusta ja keskustelua

18:15 Saapuminen Lahden matkakeskukseen

Tauko matkalla

n. klo 20:00 Saapuminen Mikkeliin

Hinta

79 € / henkilö 

(Ilmoitettu hinta toteutuu, mikäli matkalle osallistuu vähintään 30 matkustajaa)

Lisämaksusta: tähän matkaan osallistujille:

Menestyjän bisnespakki -työkirja 19,90 € / kpl

Tutustu kirjaan tästä.

Hintaan sisältyy

Meno-paluukuljetukset tilausajobussilla, valmennuksellista koulutusta ja keskustelua matkan aikana (Lahti – Helsinki – Lahti), mahdollisuuden osallistua 20 minuutin kestoiseen henkilökohtaiseen tai pienryhmäsparraukseen (sparrausaikoja rajoitetusti), tervetulomaljan, messuvinkit sekä matkanjohtajan palvelut.

Lisätiedot

Merkitse lisätiedot- kohtaan kyytiinnousupaikka sekä matkaseuralaisten nimet.

Sisäänpääsy messuille: sisäänpääsy on maksuton rekisteröityneille kävijöille. Rekisteröityneet kävijät voivat yhdellä käynnillä tutustua kaikkiin samaan aikaan järjestettäviin tapahtumiin, joita ovat PromoExpo, Markkinoinnin viikko sekä Easyfairsin järjestämät tapahtumat Esimies ja Henkilöstö sekä Meetings and Events. Rekisteröinti messuilla alkaa kevään 2018 aikana.

Maksuehdot ja matkan peruuttaminen

Savonlinja Oy noudattaa Elämysmatkojen osalta yleisiä valmismatkaehtoja sekä lisäksi sovelletaan Savonlinja Oy:n lisä- ja erityisehtoja. 

Tiedustelut

040 650 1237 (ma–pe klo 8.00–16.00) tai elamysmatkat@savonlinja.fi

Matkan tilaus

Tilaa matka alla olevalla lomakkeella. Tilaus on vahvistettu, kun saat meiltä tilausvahvistuksen sähköpostitse.

Varaukset henkilökohtaiseen/pienryhmäsparraukseen sekä kirjatilaukset: puhelimitse 040 650 1237 (arkisin 8-16)

 

Varaa paikkasi reissulle: