Deep Purple Helsingin Jäähallissa

Ajankohta: 
11.11.2017
Lähtöpaikat: 
Lappeenranta, Luumäki, Taavetti, Kouvola

Heavy metalin ja hard rockin legenda Deep Purple suuntaa tänä vuonna jäähyväisten jättämiseen viittaavalle The Long Goodbye -kiertueelle. Brittiläisyhtye tuo kiertueensa myös Suomeen ja esiintyy Helsingin Jäähallissa lauantaina 11. marraskuuta.

Musiikkihistorian pitkäikäisimpiin rockyhtyeisiin lukeutuva Deep Purple julkaisee huhtikuun 7. päivä seuraajan menestyksekkäälle ”Now What?!” -albumilleen. Uusi pitkäsoitto on saanut nimekseen ”inFinite”, ja levyltä on jo saatu maistiainen ”Time for Bedlam” -singlen muodossa.

”inFinite”-albumin ja The Long Goodbye -kiertueen nimet ovat herättäneet fanien keskuudessa kysymyksiä siitä ovatko albumi ja kiertue jäämässä Deep Purplen viimeisiksi. Bändi ei kuitenkaan ole antanut täysin selvää vastausta nimien lopullisesta merkityksestä. Yhtyeen nykyiseen kokoonpanoon lukeutuvat Ian Gillan (laulu), Roger Glover (basso), Ian Paice (rummut), Steve Morse (kitara) ja Don Airey (koskettimet).

Aikataulu

15:30   Peltolan koulun tilausajopysäkki (Lappeenkatu)
16:05   Taavetin keskustan pysäkki
16:45   Kouvolan Matkakeskus
*  Tauko matkalla
19:00   Saapuminen Helsingin Jäähallille, ovet aukeavat

Paluulähtö Helsingistä konsertin päätyttyä

Hinta

  • 35 € Lappeenrannasta
  • 25 € Kouvolasta

Hintaan sisältyy

Kuljetus

Maksuehdot ja matkan peruuttaminen

Laskun eräpäivän jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme 5 €/lasku peruutuskuluina.

Tiedustelut

020 141 5505 (ma–pe klo 8.00–16.00) tai tilausajot@savonlinja.fi

Matkan tilaus

Tilaa matka alla olevalla lomakkeella. Tilaus on vahvistettu kun saat meiltä tilausvahvistuksen sähköpostitse. Vastaamme ma-pe 8-16.

 

Varaa paikkasi reissulle: