Tarjousliput nettikaupastamme

Matkusta koko kesäkuu -10 % alennuksella!

Kesäkuussa on hyvä hetki laajentaa Suomikuvaa, sillä kaikki Savonlinjan kanta-asiakkaat ja kesäkuun aikana käyttäjiksi rekisteröityneet matkustavat kesäkuun ajan Savonlinjan pikavuoroilla 10 % alennuksella!

Jos olet jo Savonlinjan kanta-asiakas, oma henkilökohtainen koodisi lähetetään sinulle sähköpostiin. Jos et puolestaan ole vielä kanta-asiakas, saat koodin käyttöösi heti rekisteröitymisen jälkeen! Koodi käy sekä Savonlinjan verkkokaupassa että Linjalla-mobiilisovelluksessa ja voit käyttää sitä kesäkuun aikana niin monta kertaa kuin haluat! Alennus lasketaan aina ostoskorin kalleimmasta lipusta. Jos samalla lipulla matkustaa useampi, alennus lasketaan lipun kokonaissummasta.

 

Tarjousliput alkaen 1 €!

Savonlinjan kaikille pikavuoroille on saatavilla huippuedullisia tarjouslippuja 1 €:sta alkaen! Kallein lippu, minkä meiltä löydät maksaa 24 €!

Tarjoukset koskevat etukäteen verkkokaupastamme ostettavia matkalippuja. Tarjoushinnat tulevat näkyville haettaessa yhdensuuntaista matkaa. Mitä aiemmin ostat lipun, sitä paremman tarjouksen voit saada!

Huom! Tarjouslippu kelpaa vain siihen vuoroon, johon se on ostettu. Tarjouslipusta ei anneta muita alennuksia. Henkilöllisyys tulee tarvittaessa todistaa kuvallisella henkilökortilla, passilla tai ajokortilla. Tarjousliput ovat aina menolippuja, muista ostaa paluumatkalle toinen lippu. Menopaluuliput ovat tällä hetkellä normaalihintaisia.

kauppa.savonlinja.fi