Savonlinjasta Jukurien pääyhteistyökumppani

Mikkelin Jukurit ja Savonlinja ovat solmineet kahden vuoden yhteistyösopimuksen. Uuden sopimuksen myötä Savonlinjasta tulee yksi Jukurien pääyhteistyökumppaneista.

Yhteistyö näkyy ja kuuluu, mutta myös tuntuu ensi kaudella viikinkiheimon ympärillä. Savonlinja vastaa jatkossa esimerkiksi bussikuljetuksista Jukurien kotiotteluihin. Savonlinjan Linjalla-mobiilisovellukseen rekisteröityneille Heimokorttilaisille kuljetukset ovat ilmaiset. Savonlinjan Linjalla-mobiilisovelluksen avulla yksittäinen lipun ostaja saa puolestaan kyydityksen neljän euron hintaan.

 - Olemme tyytyväisiä, kun neuvottelut etenivät suotuisasti ja yhteinen sävel löytyi. Molemmilla osapuolilla oli selkeä tahtotila aloittaa laajempi yhteistyö, mikä toivottavasti jatkuu pitkäjänteisenä ja hedelmällisenä. Uudet ideat yhteistyön suhteen ovat myös mielenkiintoisia, Savonlinjan toimitusjohtaja Kai Honkanen toteaa tyytyväisenä.

 - Oleellinen osa onnistunutta tapahtumaa on, että otteluihin pääsee helposti bussikyydillä. Jo 1920-luvulta asti Mikkeliin yhdistetty, Suomen elämänmakuisin bussiyhtiö, on Mikkelin Jukureille ihanteellinen kumppani virittämään heimoveljet ja siskot tunnelmaan. Värikäs ja hymyilevä, laadukas ja palveleva, mukava sekä mutkaton ovat mielleyhtymiä, joita myös Jukurit pyrkii tuomaan ottelutapahtumaan, kertoo puolestaan Jukurien toimitusjohtaja Tuomas Muotka.

Lisätietoja antavat:

Savonlinja Oy, Toimitusjohtaja Kai Honkanen, p. 040 843 0545, kai.honkanen@savonlinja.fi

Jukurit HC Oy, Myynti- ja markkinointijohtaja Joni Vesalainen, p. 044 583 1898, joni.vesalainen@jukurit.fi