Hae mukaan Savonlinjan Suomi 100 -saunabussikiertueelle!

Suomen elämänmakuisin bussiyhtiö Savonlinja tempaisee Suomen täyttäessä 100 vuotta. Savonlinjan saunabussi ajaa sadassa tunnissa Suomen päästä päähän tavoitteenaan maailman pisin saunareissu. Luvassa on siis sata tuntia, sata vuotta, liki sata astetta – ja rapeat tuhat kilometriä mustaa asfalttia! Tämä on takuulla pitkän kuuman kesän ehdottomasti pisin, kuumottavin ja ikimuistoisin viikonloppu, jota et halua missata!

Etsimme 2–8 hengen saunaporukoita mukaan Savonlinjan Suomi 100 -saunabussikiertueelle saunomaan kaupunkien välisille matkoille yhdessä Ville Haapasalon ja muiden julkisuudesta tuttujen henkilöiden kanssa. Pitkä kuuma sauna aloittaa matkansa keskiviikkona 7.6. Hangosta ja päättää matkansa sunnuntaina 11.6. Nuorgamiin. Mukana saunomassa koko reissun ajan ovat saunamajuri Ville Haapasalo ja saunamajuritar Helena Riihitupa. Heidän lisäkseen saunabussin pysähdyspaikoilla lauteille istutetaan erilaisia vaikuttajapersoonia: Suomen eturivin esiintyjiä, kaupunkien johtoa, elinkeinoelämän edustajia, urheilijoita, missejä, toimittajia – sekä tietenkin sinä ja kaverisi!

Sinun ja saunahullujen kavereidesi on nimittäin nyt mahdollisuus lunastaa paikka Suomen juhlavuoden ehkä hulluimpaan tempaukseen ja päästä kuluttamaan saunabussin lauteita! Saunojille on matkan aikana tarjolla ruokaa ja juomaa sekä kiitokseksi osallistumisesta he saavat Savonlinjan ja yhteistyökumppaneiden tuotteita sisältävän lahjakassin. Lisäksi kaikkien hakijoiden kesken arvotaan ilmaisiin bussimatkoihin oikeuttavia koodipaketteja Savonlinjan verkkokauppaan!

Tule mukaan heittämään löylyä ja juhlimaan 100-vuotiasta Suomea! #pitkäkuumasauna #savonlinja

Lue lisää ja ilmoita seurueesi mukaan osoitteessa www.pitkakuumasauna.fi

 

Mukana kiertueella Bitfactor, Grano, Harvia, Keittiömaailma, Kiho, Nokian renkaat, Radio Iskelmä, RFSU, Scania, Vehmaan Maut, Luhta, Neste, Nitroid, Olvi, Hoviruoka ja Sisu-pastilli!